Popkoor Interval zoekt mannen

Popkoor Interval uit Wijhe is op zoek naar nieuwe mannelijke leden. Het koor bestaat momenteel uit 33 vrouwen en zeven mannen, allen vanaf een jaar of 40. De leden komen veelal uit de gemeente Olst-Wijhe, maar ook uit Zwolle, Deventer en omliggende plaatsen. 

Het koor repeteert elke donderdagavond vanaf 20.00 uur in de achterzaal van ’t Praothuus in Wijhe. Het repertoire bestaat uit popsongs van onder andere Coldplay, Adele, Dotan, Queen, Beach Boys en de Pointer Sisters; Nederlandse liedjes van onder andere Guus Meeuwis en Marco Borsato en natuurlijk kerstmateriaal.

Iedereen is welkom om vrijblijvend een keertje te komen kijken bij een repetitie. Meer informatie bij Lia Linthorst, tel. 06-40088063, e-mail
lialinthorst@hotmail.nl of bij Roel ten Klooster, tel. 0570-522681, e-mail rtklooster@home.nl

|Doorsturen

John

2017-04-20 16:39:57

geen wonder dat ze geen mannen kunnen krijgen, die zingen liever bij een echt koor, wat een vals koor zeg. Schande dat ze zich uberhaubt een koor noemen. Kraaien klinkt beter

Rial Intrek

2017-04-21 17:22:13

Het ziet er allemaal goed uit. Maar 't is altijd lastig om mannen te krijgen. Bij shantykoren wel, maar bij popkoren al minder, laat staan bij geestelijke muziek, daar lust je geen pap van. Maar ik zal m'n man eens vragen. Hij zingt enorm vals, maar wél goed hard.

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer