Ut Huus in Olst heropent brasserie

Afgeplakte ramen en het bord 'werk in uitvoering, excuus voor het ongemak' stonden in augustus te schitteren in het Holstohus in Olst. De Brasserie was toe aan een nieuwe look en dat is zeker weten gebeurd. Sinds kort is de brasserie weer open en dat wordt komende zaterdag gevierd.

Bij opening van de deuren, om 9.00 uur, is de nieuwe naam van de Brasserie bekend voor het publiek. Gedurende de hele dag kan men smullen van de speciale jaarkaart. Aan het einde van de middag barst echt het feest los. Vanaf 15.30 uur voorziet ‘De Zaak’ de Brasserie van live muziek. Om 16.30 uur wordt de nieuwe menukaart gepresenteerd en rond de klok van 17.00 uur worden de winnaars van de winactie ‘wie gun jij een lunch voor 2?’ bekendgemaakt. Tenslotte wordt het glas geheven.

Niet alleen de Brasserie heeft een verandering ondergaan, ook het horecateam is getransformeerd naar ‘team gastvrijheid’. Dit team verzorgt niet alleen de horeca in de Brasserie, maar ook het beheer en de faciliteiten op de exploitaties van ut Huus: het Holstohus, ’t SPOC en nu tijdelijk ook het Sportcafé De Hooiberg. Naast de vertrouwde gezichten Agus Velthuis en Harry Harmsen, zijn Björn Rozendal, Jenny Sterling en Wieneke Kolk bij het team aangesloten. Ook beheerders Paul Balstra en Stefan Klieverik zijn nu onderdeel van dit team. Daarnaast zijn er flexkrachten die het team ondersteunen.

De handen van het team jeuken om aan de slag te gaan in de vernieuwde Brasserie, zo beaamd ook Wieneke. "Ik kijk het meest uit naar de drukkere periode, ik ben namelijk begonnen in de rustige periode. Vooral nu met de gehele nieuwe brasserie. Kom ons een keer bezoeken, zou ik zeggen."

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer