Dagblad Trouw: ‘Duurzame ruggengraat van de samenleving’

Landelijke aandacht voor Soepcafé Olst

In de regio is het Soepcafé in Olst al wat langer bekend, maar nu bereikte het lokale duurzaamheidsinitiatief ook de landelijke krant Trouw. In de bijlage van 11 oktober kreeg het Olster Soepcafé een plek in de Duurzame Top 100 en werd het een 'duurzame ruggengraat van de samenleving' genoemd. Ruurdtje van den Berg, medeoprichtster van het Soepcafé', kreeg de ruimte om te vertellen over het initiatief.

Lees hier het artikel van Trouw.

Het Soepcafé is een initiatief van 'Olst in Transitie' in samenwerking met Het Noaberhuus en de PLUS Supermarkt. Deze supermarkt stelt producten beschikbaar die over de datum zijn, maar nog prima verwerkt kunnen worden in een maaltijd. In het pand van Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 47 is iedereen welkom. De deuren gaan op 27 oktober om 17.45 open en om 18.00 wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet op tijd komen, want op is op. 

Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op www.olstintransitie.nl  en op de Facebookpagina.


 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer