Camping Het Klaverblad in Den Nul wint Gouden Zoover Award

Camping Het Klaverblad uit Den Nul heeft een Gouden Zoover Award gewonnen. Dat bleek woensdag tijdens de vakantiebeurs in Utrecht. Het Klaverblad ontving in 2017 een gemiddelde beoordeling van 9.3. Een cijfer dat gebaseerd is op reviews door vakantiegangers. 

Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Alle accomodaties met een beoordeling hoger dan een 9.0 ontvingen een gouden award. "We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. We werken elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Gouden Zoover Award", aldus Gerrie en Bert Hulsbergen.

De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Daarnaast is er een nieuwe Award uitgereikt. Dit is de ‘Zoover Award Goud per regio’. Deze Award is voor de accommodatie met het hoogste waarderingscijfer in de regio. Zie ook het overzicht van alle winnaars.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf, kan de accommodatiehouder kans maken op een award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer