Open dag wagenbouwers en Vinylavond CV De Weteringzotten

Zaterdag 13 januari is onder grote belangstelling de nieuwe Prins der Weteringzotten bekend gemaakt. Dit jaar gaat Prins Hans, samen met zijn adjudanten Gert en Heryberth, de scepter zwaaien over het Toetlipp’n Darp. Onder leiding van de nieuwe Prins der Weteringzotten vinden er de komende weken een tweetal activiteiten plaats, waarbij iedereen van harte welkom is. Zo wordt er op 21 januari weer een open dag georganiseerd bij de wagenbouwers en kan de iets rijpere carnavalsvierder op 27 januari herinneringen ophalen aan lang vervlogen tijden tijdens de Vinylavond.

Open dag en Wagenbouwersfeest 21 januari
Al maanden wordt er door verschillende bouwgroepen hard gewerkt om ook dit jaar van de eerste Sallandse optocht in Boskamp weer een groot succes te maken. Normaal gesproken vindt al het harde werk van de bouwgroepen achter gesloten deuren plaats. Maar voor iedereen die nieuwsgierig is en niet wil wachten tot de optocht, worden deze deuren op 21 januari eenmalig geopend voor publiek. Vanaf 10.30 uur kan er op de verschillende bouwlocaties een kijkje genomen worden. De locaties, evenals een uitgestippelde route, zijn te vinden op www.weteringzotten.nl of op www.facebook.com/cvdeweteringzotten.boskamp. Na afloop van de open dag vindt om 16.00 uur het Wagenbouwersfeest plaats in residentie Ruimzicht.

Vinylavond 27 januari
Onder leiding van DJ Edwin worden tijdens deze oergezellige avond de grootste hits uit de jaren zestig, zeventig en tachtig gedraaid. Uiteraard worden de hits afgewisseld met enkele oude carnavalskrakers uit die tijd. De plaatjes worden gedraaid via een ouderwetse platenspeler en via de PC. Nieuw dit jaar is de interactieve quiz, met vragen over de plaatjes uit de betreffende jaren. Dit alles onder het genot van een drankje en gratis bitterballen. Ruimzicht opent om 20.30 uur haar deuren. Op tijd aanwezig zijn is belangrijk, want vol is vol. Toegang is gratis.

|Doorsturen

Karel Cornelissen

2018-01-15 16:07:41

wat een nieuws zeg, is er niets anders te melden. Moet je die bezopen gezichten zien, geen toetlippen, maar zoeplippen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer