Statenleden CDA op bezoek bij Haarle Noord over oversteek N35

Statenleden van het CDA hebben op woensdag 6 december een bezoek gebracht aan de groep Haarle Noord. Deze groep zet zich in voor een veilige oversteek op de N35. Statenleden kwamen kijken hoe de huidige situatie is en wat de mogelijkheden kunnen zijn. Haarle Noord is een bewonersgroep van 8 personen die aan de de N35 wonen

Foto's: screenshot Facebookpagina Haarle Noord

De statenleden kwamen al snel tot de conclusie dat het erg druk is op de N35 en dat oversteken vrijwel niet mogelijk is. 

Op de Facebookpagina schrijft Haarle Noord: "We hebben eerst allebeide kruisingen bekeken en gediscussieerd over de problemen en de mogelijk oplossing. snel; werd duidelijk hoeveel verkeer er over de N35 gaat maar ook de zelfde N35 oversteekt."

Ook zijn zij wezen kijken bij de Meijerinksweg. Daar waar de schoolkinderen oversteken. "Dit moet opgelost worden" werd unaniem uitgesproken. 

"Het huidige kabinet heeft veiligheid als prioriteit, laten ze nu de daad eens bij het woord voegen. Zaterdag gaan we op bezoek bij 2 leden van de tweede kamer : Doel informeren over ons probleem en uitnodigen om te komen kijken, het liefst in gezelschap van de minister." 

Klik hier om Haarle Noord te volgen op Facebook. 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer