Automobilisten op de bon geslingerd bij radarcontroles Salland

De verkeerspolitie van Oost-Nederland heeft eerste Pinksterdag twee radarcontroles gehouden in Salland. In totaal kunnen 159 bestuurders binnenkort een bekeuring op de mat verwachten.  

De politie controleerde op de N35 ter hoogte van Heino, hier werden 96 bestuurders op de bon geslingerd. De politie hield ook een radarcontrole op de N332 bij Nieuw Heeten, 63 bestuurders overschreden de maximale snelheid van 80 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was bij Heino. Hier reed een automobilist 128 kilometer per uur. 

 

|Doorsturen

Joop

2018-05-21 11:22:22

Vraag mij 3 dingen af: 1) Hoelang hebben onze 'vrienden' langs de kant gestaan ? 2) hoeveel voertuigen passeerden de controles  en 3) Hoeveel van die 159 bestuurders bleven beneden de 85 kilometer/uur.   Als je antwoorden op deze vraag weet, kun je zeggen of het zinvolle tijdsbesteding was ....   Ohja, van mij mag rijbewijs worden ingevorderd vanaf 30km  te hard rijden.  Zulke aso's zitten we niet meer op te wachten!!

Jan

2018-05-21 17:10:13

ja ja controleren tbv verkeersveiligheid. Rustig op 2e pinksterest naar Ribs en Blues of naar voetbal toernooi Heeten... Lekker rustig op de weg en je rijdt 5 - 10 km te hard de verkeerssituatie ter plekke laad dit toe en in de geest van de overig verkeer. Krijg je weer een boete lekker makkelijk scoren ala ambtenaar ..geeft de burger weer een lekker gevoel over de politie en politiek. Applaus 

Henk

2018-05-22 09:04:13

Heren, zonder handhaving wordt het een bende dat weten we allemaal. Als iedereen onder de max 10km/u te hard zou rijden waren controles niet nodig. Helaas is de mens een gewenningsdier en daarom is de controle nodig. Ik baal er ook regelmatig geweldig van als ik weer eens een 5km boete krijg. Of laatst, in gedachten met 80 Marienheem inrijden, onbedoeld maar wel een stevige bon. Balen, maar helaas nodig..

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer