Loop een dagje mee met de boswachter!

Woensdagmiddag 27 september organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem de kindermiddag ‘Op stap met de boswachter’. Kinderen gaan in het Reestdal op stap met de boswachter om te zien wat er in dit jaargetijde allemaal gebeurt in de natuur. Lekker naar buiten, doe je laarzen maar aan! De middag begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn € 2,50 per kind. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

In deze tijd van het jaar leeft de natuur letterlijk tussen zomer en winter. De bomen beginnen zichtbaar te verkleuren en de blaadjes vallen al. Het licht en de geuren veranderen, het wordt al een stuk vroeger donker en later licht. Er zijn dagen die geheel in mist gehuld blijven. En toch kan het ook nog onverwachts warm zijn. Wat doet dit met de natuur, wat kun je zien om je heen waardoor je weet dat de zomer vertrekt en dat de herfst steeds meer terrein wint? De middag is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Tip: trek stevige schoenen of laarzen aan en kleren die vies mogen worden.

Inclusief ranja
De kosten voor deze kindermiddag bedragen € 2,50 per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja met iets lekkers. Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. Wel eerst even aanmelden bij landschapoverijssel.nl of via 0529 - 401 731. We zien je graag op woensdag 27 september om 14.30 uur bij Bezoekerscentrum De Wheem in Oud Avereest 22 in Balkbrug!

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek