Darryl Lachman keert terug bij PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft een oude bekende teruggehaald naar Zwolle. Darryl Lachman  heeft voor twee seizoenen getekend bij de Zwolse club. Hij speelde er tot 2014 ook al, maar verruilde PEC destijds voor FC Twente.

Darryl Lachman  komt per direct het Zwolse team versterken. De speler mocht transfervrij vertrekken bij zijn huidige club Willem II.

Darryl Lachman: ,,Dit voelt als thuiskomen. In Zwolle is mijn dochter geboren en ook op sportief vlak heb ik er mooi herinneringen liggen. Na PEC Zwolle - Willem  eind vorig seizoen grapte ik nog met assistent-trainer Gert Peter de Gunst dat ik transfervrij zou zijn. Dat de club nu bij mij is uitgekomen is extra mooi."

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Darryl is natuurlijk geen onbekende voor ons. In zijn vorige periode in Zwolle was hij een vaste waarde in de achterhoede. De afgelopen jaren heeft hij de nodige clubs gehad. Bij Willem II heeft hij zijn carrière echter weer nieuw leven ingeblazen. Ik ben blij dat Darryl straks weer in het blauw met wit zal zijn te bewonderen."

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Politiek

Uit