Zing mee met liederen van Huub Oosterhuis!

Op zondag 18 februari as. zal in de Protestantse kerk van Wesepe een bijzondere kerkdienst plaats vinden. Inmiddels is deze kerkdienst een traditie geworden. Er zullen liederen van de bekende dichter en theoloog Huub Oosterhuis worden gezongen. Aan de dienst zal worden meegewerkt door een koor samengesteld uit de cantorij van de Protestantse Gemeente Wesepe aangevuld met zangers uit de regio –in totaal ongeveer 24 personen.

Als voorganger zal optreden de theoloog Kees Kok.
Kees Kok is sinds 1980 een naaste medewerker van Huub Oosterhuis en lid van het liturgisch team van de Nieuwe Liefde in Amsterdam. Hij coördineert daarin alle projecten op het gebied van leerhuis en liturgie. Hij schreef o.a. een aantal boeken over het werk van Oosterhuis en over liturgie. Meer info: http://denieuweliefde.com 

De cantorij zal worden gedirigeerd door Corinne Ovinge-Best, terwijl de muzikale begeleiding in handen is van Els Dijkerman.

Voor liefhebbers van de liederen van Huub Oosterhuis is deze dienst een absolute must.

De kerkdienst wordt gehouden in de Protestantse kerk in Wesepe (Ds. E. Kreikenlaan 3, 8124 AP) en zal beginnen om 15.00 uur op zondag 18 februari.

Na de kerkdienst is er koffie met cake waarvoor iedereen van harte wordt uitgenodigd. Tevens zijn er dan CD’s met liederen van Huub Oosterhuis te koop.

 

|Doorsturen

Uw reactie