Sprookjesachtige heidewandeling over de Holterberg

Op zaterdag 18 augustus om 15.00 uur mag iedereen mee met de Sprookjesachtige Heidewandeling over de Holterberg. De Paarse Loper wordt uitgerold voor de Heidekoning en zijn gevolg.

Ontdek tijdens deze leuke kinderwandeltocht het verhaal achter de paarse loper. Een gids neemt je mee over de heide en vertelt wat er allemaal te zien is. En misschien kom je nog wel de lakei van de Heidekoning tegen die een spannend sprookje vertelt. De sprookjesachtige heidewandeling is speciaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Een natuurgids neemt je mee over de heide en vertelt onderweg van alles over de natuur, over de heide en over de vlinders die op de bloeiende paarse heide af komen. Onderweg ontmoeten de kinderen de lakei van de Heidekoning. Hij is op zoek naar een vlinder op een zwerfkei en vertelt waarom.

De wandeling is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen vanaf 4 jaar. Aanmelding is niet nodig. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 2,00 voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders kunnen gratis mee. Er wordt gestart vanaf het Ntuurmuseum Holterberg aan de Holterbergweg 12 in Holten. De wandeling wordt ook op andere dagen en andere locaties gehouden.

Kijk voor meer informatie op www.museumholterberg.nl en www.paarseloper.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek