Shantykoor de Stuwzangers trekt weer de regio in

Shantykoor de Stuwzangers duiken de komende weken de regio in. Onlangs waren ze in Duiven en Putten, maar de komende weken is het Shantykoor op vele andere plaatsen in de regio te horen.

De optreden over de grens waren erg succesvol. De komende weken wordt het een ander 'muzikaal verhaal'. Tweemaal staat er een optreden gepland tijdens de Bottermarkt in Raalte op 25 juli en 8 augustus. 

Na afwezigheid van een jaar zijn de Stuwzangers weer present tijdens de Blauwe Bogendagen in Dalfsen op vrijdagmiddag 27 juli. Een dag later zijn ze te zien tijdens het Tuigpaardenevenement in Hellendoorn. J

Op 1 augustus reizen ze af naar Lemele en zingen ze tijdens de Hollandse Markt. Hier staat ze ieder jaar met veel plezier. De agenda is nog verder gevuld. Op donderdagavond 2 augustus zijn ze te zien op de avondmarkt in Beekbergen. Op 12 augustus zijn ze te zien in Elden en op 16 augustus in Nijbroek. 

Het geheel staat onder leiding van Flip Jonkman uit Heino. Geluidsman is Jan de Mink en is eveneens afkomstig uit Heino. Het koor wordt instrumentaal begeleid door vier accordeons, gitaar en drums. 

Meer informatie is te vinden op www.destuwzangers.nl 
 

|Doorsturen

Hermen

2018-07-16 10:19:08

wat nu shantykoor, een ordinaire club slecht zingen mannen zijn het. Haal je de muziek weg, blijft er geen spaan van heel. Het is gewoon muziek die iedereen kan zingen, weet men eigenlijk wel wat shanty is

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek