Salland Ploffers op oude trekkers onderweg naar Nordhorn

De Salland Ploffers zijn op hun oude trekkers onderweg naar het Duitse Nordhorn. Op 11, 12 en 13 augustus vinden daar de 'Historische Feldtage' plaats. Een bezoek aan dit evenement is een must voor liefhebbers van old timers onder de landbouwmachines.

Na 24 keer “Historische Feldtage” en meer dan 300.000 bezoekers geldt Nordhorn als het Mekka voor de vrienden van oldtimers onder de landbouwmachines. Bezoekers komen uit alle delen van Europa en van overzee. Een voorproefje gewenst? Gewoon bij YouTube het trefwoord “Historische Feldtage Nordhorn” invoeren. Meer dan 5.700 zoekresultaten zorgen voor een indrukwekkend voorproefje van de overvloed aan activiteiten en tentoonstellingsstukken.

Ieder jaar doen meer dan 1.600 exposanten, met meer dan 2.000 tractoren en landbouwmachines, vele spannende tijdperken herleven. Onder de meer dan 1.000 verschillende machines en apparaten, vindt u regelmatig rariteiten zoals de Hanomag WD ploeg, waarvan er wereldwijd slechts twee bewaard gebleven zijn, het “Eicher-Rad”of het vele onder het merk IHC tentoongestelde.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

Sport

Politiek

Uit