Première Höllenboer in het HOFtheater

Liedjes vol wolken waarachter de zon schijnt en conferences die tranen doen verbleken… Op zaterdag 27 oktober gaat Höllenboer voor een uitverkocht HOFtheater in première met de nieuwe voorstelling ‘Geile vla’. Na afloop van de voorstelling vindt er in de foyer een afterparty plaats met medewerking van de band Droog Brood en ontvangt iedereen een gele verassing...

In het avondvullend cabaretprogramma ‘Geile vla’ neemt Höllenboer het publiek mee op reis over de onbetreden paden van fantasie naar onvermoede horizonten en vergezichten.En dat alles in smeuïg Sallands dialect. Het een en ander wordt nog eens extra ondersteunt met prikkelende plaatjes en uitgekiende doorkijkjes zodat aanwezigen, na afloop van deze opwindende voorstelling, met recht zult verlangen naar een bord vol geile vla. Met een toefje slagroom, natuurlijk.

Wachtlijst
De voorstelling op 27 oktober is uitverkocht, maar mensen kunnen zich op de wachtlijst laten plaatsen via www.HOFtheater. Indien er een plaats vrij komt, wordt er contact opgenomen.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek