Paardenspektakel bij Manege Heeten

Na een succesvolle eerste Indoor Mini Marathon vorig jaar, organiseert Menvereniging Heeten voor de tweede keer dit indoor paardenspektakel. Deze vindt plaats op zaterdag 17 februari.

Menvereniging Heeten organiseert jaarlijks een tweedaagse outdoor marathon en dit jaar volgt voor de tweede keer een Indoor Mini marathon. Deze marathon zal bestaan uit twee hindernissen met daaromheen een aantal vaardigheidskegels. Een marathon die veel vraagt van de paarden/pony's én de menner. Stuurmanskunst is vereist om dit parcours snel en foutloos door te komen. Heel simpel, want de snelste en die enige die foutloos rijdt, rijdt in de namiddag de finale.

En dan gaat het nog sneller, want uiteindelijk worden hier de prijzen verdeeld. Ook een aantal eigen leden zullen gaan starten naast diverse combinatie's als enkelspan, tweespan, tandem en 4-span combinaties. Al met al een spektaculaire middag voor menner en toeschouwers.

Zaterdag 17 februari begint het programma om 11.00 uur. De finale zal naar verwachitng aanvangen rond 16.30 uur. De toegang is gratis. Opgeven is nog steeds mogelijk via hapheeten@gmail.com. De vereniging ziet u graag in de Manege Heeten aan de Schopkesdijk.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer