Open Atelier tijdens Pompdagen

Tijdens de pompdagen, op zaterdag 19 augustus, is het atelier van Annette Wijninga geopend. Deze is te vinden aan de Prins Bernhardstraat 41 in Heino.

De Heinose kunstenares gebruikt regelmatig de camera als schetsboek. Met zorgvuldig uitgekozen foto’s gaat ze in haar atelier aan de slag. Zij wil graag dat de toeschouwer in het doek wordt getrokken. Om meer eigenheid te creëren, heeft Annette een eigen techniek ontwikkeld waarbij diverse technieken en materialen worden toegepast om zo te komen tot een eigen compositie. Zij brengt de acrylverf laag op laag aan maar schuwt niet om nieuwe technieken uit te proberen en te gebruiken.

Bij elk schilderij is ze op zoek naar de balans tussen gelaagdheid, textuur, kleur en sfeer. Annette besteedt veel aandacht aan details in het schilderij. Haar werk verandert continu omdat ze zichzelf wil blijven uitdagen. Ze vindt het wel belangrijk om haar eigen handschrift in techniek te houden. De afwisseling en de manier van werken geven haar de vrijheid en vooral het plezier in het schilderen. Het atelier is geopend op zaterdag 19 augustus van 9.00-17.00 uur.Voor meer informatie kunt u kijken op haar site: www.annettewijninga.nl.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer