Ontmoetingscafé in Wijhe voor jongeren met een beperking

In het café van ‘t SPOC in Wijhe vindt elke laatste zaterdag van de maand van 19.30 tot 22.00 uureen ontmoetingscafé plaats. Jongeren met een beperking kunnen hier gezellig samenkomen. De eerstvolgende edities staan gepland op 24 november en 22 december.

Het maken van contact en het aangaan en onderhouden van vriendschap is vaak moeilijk voor jongeren met een beperking. In het ontmoetingscafé wordt het mogelijk gemaakt om onder begeleiding contact te hebben met andere leeftijdsgenoten.

Het feit dat meerdere deelnemers een beperking hebben, maakt het voor de bezoekers vaak makkelijker om zichzelf te kunnen zijn. Evenmens en Wijz Welzijn, verantwoordelijk voor de organisatie, willen dat de jongeren op een laagdrempelige manier in een vrije, ongedwongen setting met elkaar kennis kunnen maken, lol hebben zoals elke jongere dat wil en doet, maar dan met een beetje hulp.

Tijdens de ontmoetingscafes kunnen jongeren darten, gamen en verschillende bordspellen doen. Gewoon kletsen of muziek luisteren kan natuurlijk ook. Consumpties kosten 50 cent per stuk. Aanmelden voor deze avond is noodzakelijk en kan via jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarbij aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer