Kom een lekker pöttie houw'n in Luttenberg

Elke derde zondag van januari is de sporthal in Luttenberg het decor van een even gezellig als spannend volleybaltoernooi. De negende editie van dit nieuwjaarstoernooi vindt plaats op zondag 21 januari. Vanaf nu is de inschrijving is geopend.

‘Een lekker pöttie houw’n’, dat is op zijn Sallands gezegd het simpele idee. Elk jaar komen zo’n dertig teams, vaak vrienden of buren, naar het evenement in sporthal De Achterberg. De organisatie doet zijn best om teams naar sterkte in te delen en dat komt de spanning en sfeer ten goede. Teams zijn vaak aan elkaar gewaagd.

De inschrijving is vanaf nu geopend. Deelnemende teams moeten 6 spelers of meer bevatten en de minimum leeftijd is 15 jaar. Als je B-speler bent, kun je ook meedoen. Let op: bij voldoende deelname wordt een ochtendprogramma en middagprogramma afgewerkt. Beide competities eindigen met een finale. En uiteraard is de kantine de hele dag geopend voor de derde helft (die ze in Luttenberg doorgaans met glans winnen).

Aanmelden kan tot 31 december! Wacht niet te lang, want teams die zich het eerst aanmelden, hebben voorrang. Stuur een mail naar volleybaltoernooiluttenberg@gmail.com of kijk op www.volleybaltoernooiluttenberg.tk.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer