Kijkdag en online veiling Veenhuis Machines

Veenhuis machines in Raalte laat oude voorraden niet verstoffen, maar geeft ze een tweede leven. Daarom veilt het bedrijf diverse agrarische machines en onderdelen. Het bedrijf organiseert een kijkdag voor deze online veiling op zaterdag 9 juni van 10:00 tot 16:00.

Sinds 1938 ontwikkelt, ontwerpt en produceert Veenhuis systemen en producten die landbouwers laten profiteren van organische mest. Het bedrijf investeert veel in ontwikkeling, waardoor modellen veranderen of compleet worden vervangen. Directeur Walter Veenhuis: “De onderdelen die op voorraad liggen, worden dan overbodig. Voorbeelden zijn hydraulische cilinders, banden, wielen, assen en componenten die machine-specifiek zijn. Maar deze componenten vertegenwoordigen nog zeker een waarde en kunnen door anderen prima worden gebruikt.”

De veiling wordt uitgevoerd door Troostwijk Auctions & Valuations. De kijkdag op 9 juni bij de locatie aan de Almelosestraat 54 in Raalte duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Tijdens de afhaaldag op 25 juni is een heftruck (met een maximale capaciteit van 7 ton) met chauffeur aanwezig om de kavels kosteloos te verplaatsen. De veiling en alle daarbij behorende details zijn te bekijken via www.troostwijkauctions.com/nl/agricultural-machines/01-26676/.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

Sport

Politiek

Uit