Vacatures

Expositiecommissie Infocentrum IJssel Den Nul zoekt een creatieve vrijwilliger

Exposities zijn voor het Infocentrum IJssel Den Nul belangrijk; ze dragen uit waar de regio langs de IJssel voor staat. Waar haar inwoners voor stonden en staan. Met als kernbood-schap: De IJssel, waar natuur en cultuur samenstromen.

Naast vaste exposities kent het Infocentrum wisseltentoonstellingen. In het ruime bijgebouw van het centrum verzorgt het Olster Erfgoed de historische achtergronden van de voormalig zelfstandige gemeente Olst met haar kernen en buitengebied. Trapop in het hoofdgebouw, op de vide, zijn thematische tentoonstellingen te bezichtigen. De onderwerpen daar zijn zeer divers in haar aspecten op het gebied van natuur en cultuur waarbij IJssel en regio op voor- of achtergrond altijd hun aanwezigheid opeisen.

De tentoonstellingen op de vide worden verzorgd door de werkgroep exposities IJssel Den Nul. Vanwege verhuizing van een dierbare collega zoeken wij jou als nieuwe, creatieve vrijwilliger om ons te versterken. Omdat je belangstelling hebt voor natuur, kunst, cultuur en erfgoed. Omdat je door samenwerking bijzondere dingen tot stand wilt brengen. Omdat je kunt verbinden. En omdat je enthousiast bent!

Voel je er voor om onderdeel van ons team te zijn? Maak dan je interesse voor ons kenbaar en meldt je aan door een mail te sturen naar: aanmelden@infocentrumijssel.nl. Je kunt ook het Infocentrum bellen (0570 – 745040) en naar een van ons vragen. De werkgroep zal je vervolgens uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. 

|Doorsturen

Uw reactie
Nieuwspoll


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter

Digikrant

Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN
Voetbal Live

18-02-2018
Germanicus
14:30
Lemelerveld
Germanicus
14:30
Lemelerveld
Vilsteren
14:00
Uffelte
Vilsteren
14:00
Uffelte
BEW
AFG
Balkbrug
BEW
AFG
Balkbrug
IJsselstreek
14:00
Mariënheem
IJsselstreek
14:00
Mariënheem
Wissel
AFG
Wesepe
Wissel
AFG
Wesepe
Bekijk alle wedstrijden

Agenda

Weer