Pensionado: Een diefstal met een heel leuk staartje (3)

Daar reden mijn lief en ik dan, op weg naar een live uitzending van Radar. Daar mocht ik de warme douche uitreiken. Een paar dagen ervoor waren de opnames van het filmpje geweest en aan het eind van de uitzending zou het getoond worden.

Eerst even eten met de andere gasten en toen een introductie over de uitzending. We werden geacht keurig te zitten, dus niet met de armen over elkaar en niet hangend in een stoel. Bovendien werd er verteld dat alle lege stoelen steeds opgevuld zouden worden door willekeurige medewerkers.

Tien minuten voor de uitzending liepen we de studio in. Een wit/groen decor en verder heel veel witte stoelen. De presentatrice was mooi geschminkt en las alles keurig voor van de autocue. Toen begon het lange wachten voor het publiek. Allerlei zaken passeerden de revue, de helft ervan drong tot me door. Lange discussies, lange items, de tijd kroop voorbij....

Maar aan het einde van het programma was het zo ver. Ik zag mezelf op heel grote schermen het verhaal vertellen en de opgenomen scenes waren er mooi doorheen geweven. Tja.......twee minuten een ster zijn! Wat een leuk gevoel. 1,3 miljoen mensen zagen me een vrolijk toneelstukje opvoeren. Dat smaakt naar meer.

Nu wacht ik op een lucratief contract. Maar ik vermoed dat ook nu het wachten erg lang gaat duren.

Johanna van den Berg
Uit het leven van een pensionado

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

Sport

Politiek

Uit