Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Miss Maaike en Julius ter Haar een stel
Gepubliceerd op woensdag 3 december 2008 om 19:25
icon
Een kleine scoop in de sfeer van ‘de bladen’. We springen speciaal voor dit nieuws over Maaike Heethaar even in onze ‘Privé-stand’.
 
Dossier:   Maaike Heethaar 16
In een exclusief interview met Salland Centraal heeft Maaike Heethaar uit Raalte bevestigd een nieuwe liefde in haar leven te hebben gevonden. Het gaat om niemand minder dan Julius ter Haar, de directeur van de Holtense reisorganisatie OAD. Het liefdesvuurtje werd enige tijd nadat het stel elkaar had leren kennen bij de opnames van het RTV Oost-programma 'Toppers te Paard' ontstoken. Mooie Maaike, afgelopen zondag tweede bij de verkiezing van ‘Miss Nederland’, smelt vertederd weg als ze het heeft over ‘haar’ Julius. “Maar het is nog pril”, zo laat ze stralend en overduidelijk smoorverliefd weten. ‘Privé-modus uit’.

Volgende week kun je in Salland Centraal, de krant een interview met Maaike lezen over haar ervaringen van de afgelopen maanden. Tevens gaat ze daarin dieper in op haar grote ambities.

Ads by Google di 1 sep '15 OM 09:53
 
Verdorie, ben ik te laat.
jos wo 3 dec '08 OM 22:50
 
Nou, heel fijn toch!
tientje vr 5 dec '08 OM 11:54
 
Nou, ik kan bijna niet wachten tot de krant er is... als ie komt.
Ikke zo 7 dec '08 OM 08:28
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP di 1 sep '15 OM 09:53
photo
Nieuwspoll
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra