Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Jos Heuven goed van start met activiteiten
Gepubliceerd op woensdag 13 maart 2013 om 12:41
icon
Jos Heuven Spel-/activiteiten Verhuur en Begeleiding Lemelerveld is in april 2012 officieel van start gegaan. Het eerste jaar stond in het teken van voorbereiding en het opzetten van nieuwe spel- programma’s. Daardoor kan Jos Heuven dit seizoen goed van start gaan.

De programma’s worden op locaties in heel het land aangebo- den en zijn geschikt voor allerlei groepen. Of het nu gaat om een kinder-, buurt-, familie- of vrijgezellenfeest; je kunt voor alles bij Jos Heuven terecht. In overleg kunnen er ook programma’s worden samengesteld. Naast particulieren richt Heuven zich ook op bedrijven voor bijvoorbeeld teambuildingdagen.

In 2012 heeft Heuven veel geïnvesteerd om een goed aanbod te kunnen bieden. Zo kun je deze zomer genieten van een sportieve kano tocht over het Overijssels kanaal, sumoworstelen of Wie is jullie mol. Voor elk budget is er wel een leuke activiteit te vinden. Voor de feesten in de directe omgeving werkt Jos samen met de plaatselijke cateraar en voor de kinderfeesten is een compleet verzorgd feest mogelijk inclusief patat met een snack.

Naast de activiteiten kun je bij Jos Heuven ook terecht voor het huren van een feesttent en statafels. Meer informatie vind je op www.heumpie.nl


Ads by Google do 3 sep '15 OM 19:07
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP do 3 sep '15 OM 19:07
photo
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra