Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Sportievelingen bij Echte Bakker Jorink
Gepubliceerd op woensdag 9 januari 2013 om 15:13
icon
De bakkers van Echte Bakker Jorink uit Raalte doen mee met zowel het Sallands Crosscircuit als de Strongmanrun 2013 in Hellendoorn. Ze willen laten zien dat het echte sportievelingen zijn en zien vergelijkingen met hun vak, waarin ze ook als topsporters moeten presteren. “Het is iets van elkaar uitdagen. Het is super gezellig maar de onderlinge competitie blijft natuurlijk aanwezig”, laat Patrick Jorink weten.

Verschillende bakkers van Jorink deden vorig jaar ook al mee aan de Strongmanrun en ook drie dames van het bedrijf daagden zichzelf uit. “Het was een ervaring om nooit te vergeten”, zegt Patrick. “Wel afzien natuurlijk, maar de kick die je krijgt wanneer je de finish haalt is geweldig! Dit jaar hebben weer verschillende mensen binnen ons bedrijf zich ingeschreven.”

De bakkers zijn fanatiek: “Het crosscircuit is natuurlijk geweldig mooi om in vorm te blijven en kan ook mooi gebruikt worden als voorbereiding op de run, want die is pas in september. Tussendoor traint iedereen ook voor zichzelf en doen er een aantal mee aan de Landalloop in Hellendoorn.”

Volgens Patrick hebben de bakkers de beweging nodig. “Het is toch een arbeidsintensief vak, dus het sportief bezig zijn kunnen we goed gebruiken.” Naast de nodige beweging, is goede voeding natuurlijk ook van belang. En wie een bakker naar goede voeding vraagt, krijgt natuurlijk een aantal broodsoorten te horen. “Goede voeding is zeer belangrijk en we willen dan ook iedereen aansporen om gezond te eten. Hier kan ons brood boordevol vezels, granen en vitaminen een rol in spelen”, zegt Patrick. “Bovendien is dat brood ook nog eens hartstikke lekker!"

Het zijn niet alleen mooi woorden, de bakkerij in Raalte voegt de daad er namelijk bij in de komende maand. In het kader van de deelname aan de sportieve activiteiten komt elke week een gezond brood in de aanbieding, waarvoor geldt: de tweede voor de halve prijs.

Ads by Google di 31 mrt '15 OM 05:14
 
WOW! Geweldig dit! Wat een sportievelingen! Nu ga ik morgen een extra tarwe halen!
Arjan wo 9 jan '13 OM 18:36
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP di 31 mrt '15 OM 05:14
photo
Nieuwspoll
Pak het Booijink-gebouw in zoals kunstenaar Christo dat doet
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra