Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Nieuwe beheerders Koopplein Raalte/Olst-Wijhe
Gepubliceerd op donderdag 19 juli 2012 om 13:43
icon
Sinds kort beheren Gerda Overmars en Ineke van Wijhe, beiden woonachtig in Wijhe, Koopplein Raalte/Olst-Wijhe. De vorige beheerder, Ronny Langenkamp uit Lemelerveld, is er mee gestopt omdat hij ook Koopplein Dalfsen/Ommen beheert en hij het totale gebied te groot vindt.

Inwoners kunnen dit digitale platform gebruiken voor aan- en verkoop van goederen. Voor particulieren is het plaatsen van rubrieksadvertenties gratis, ongeacht het aantal, de rubriek waarin wordt geplaatst en de waarde van de artikelen. Koopplein werkt lokaal, dus geen lange reistijden of verzendkosten. Je rijdt zo even langs en de kans op oplichting is daardoor vrijwel uitgesloten.

Het leuke van Koopplein is dat je niet alleen gericht kan zoeken, maar ook kunt shoppen. Het is net een virtuele rommelmarkt. In de rubriek Laatste Advertenties zie je alle laatst geplaatste koopjes aan je voorbij trekken en er is een rubriek waar spullen gratis worden aangeboden. Neem dus regelmatig een kijkje op de site.

Ads by Google vr 4 sep '15 OM 05:44
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP vr 4 sep '15 OM 05:44
photo
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra