Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Kleedkamers Wijhe'92 officieel geopend
Gepubliceerd op zondag 13 mei 2012 om 15:21
icon
Phillipe Merle, een van de spelers van het G-team van Wijhe ‘92, heeft zaterdagmorgen met een schot door rood/wit-papier in de deuropening de nieuwe kleedkamers van Wijhe’92 officieel geopend. Dit gebeurde in bijzijn van een grote groep bouwvrijwilligers, gedeputeerde Bert Boerman van de provincie Overijssel, wethouder Ans Otterloo van de gemeente Olst-Wijhe en Willemien Schoneveld van Rabobank Salland. Ook waren er leden en sponsoren aanwezig.

Voor de openingshandeling heeft voorzitter Martin Westerbeek de aanwezigen toegesproken. Hij ging daarbij in op de belang van de samenwerking en het tonen van maatschappelijke betrokkenheid van de vereniging Wijhe’92. Hij was blij dat door bijdragen van de provincie, de gemeente, de Rabobank maar ook de opbrengst van de Superloterij de uitbreiding mogelijk is geworden. In hun toespraken prezen zowel gedeputeerde Boerman als wethouder Otterloo Wijhe’92 voor haar rol in de Wijhese samenleving.

Na de opening werden de nieuwe kleedkamers bekeken en werd uitleg gegeven aan de officiële genodigden. De ochtend werd afgesloten met een hapje en een drankje in de kantine van Wijhe’92.


Ads by Google do 3 sep '15 OM 08:45
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP do 3 sep '15 OM 08:45
photo
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra