Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Daar is ie weer, onze EK-pool
Gepubliceerd op zaterdag 12 mei 2012 om 17:45
 
Daar is ie dan: de EK-pool voor Salland, Deventer en Vechtdal Centraal. We hebben even de reguliere voetbalcompetities afgewacht, zodat de aandacht niet verdeeld hoeft te worden. NEC en FC Twente plaatsen zich zondag nog voor de voorrondes voor Europees voetbal, VVV en De Graafschap blijven in de eredivisie en dan kan het EK in Polen en Oekraïne beginnen.

Via deze link ga je naar onze EK-pool. Daar kun je inloggen om vervolgens alle wedstrijden in te vullen, te bepalen wie er in de kwart, halve en finale komt, en zo voort. Uitslagen mag je tot aanvang van de wedstrijd veranderen, andere zaken (wie de volgende ronde haalt, wie er topscorer van het toernooi wordt) mag je na het eerste fluitsignaal niet meer veranderen. In de spelregels van het spel lees je alles.

Meedoen is belangrijker dan winnen? Helemaal niet. Een sportman of -vrouw wil winnen. En daarom hebben we een prachtige prijzenpot samengesteld. Er zijn prijzen op allerlei niveaus, waaronder een prijs op iedere wedstrijd van het Nederlands elftal.

De exacte prijzenverdeling moeten we nog even samenstellen en misschien komen er ook nog een paar prijzen bij. Daar nemen we de komende week nog even de tijd voor.

Ads by Google do 3 sep '15 OM 21:08
 
Werkt (nog) niet ??...kan niets invullen...
Lou zo 13 mei '12 OM 16:29
 
hoeveel dagen heeft men nodig om alles te verifieren ?
wacht reeds 2 dagen ?
piet ma 14 mei '12 OM 10:48
 
@Piet Klopt, ik wacht ook.

Maar ook met bestaande accounts kun je niet inloggen.
Patrick ma 14 mei '12 OM 23:57
 
Piet, Patrick,
als het gied is, is jullie wachten inmiddels beloond. Nog problemen? Mail even naar harriekiekebosch@sallandcentraal.nl
Redactie di 15 mei '12 OM 10:47
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP do 3 sep '15 OM 21:08
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra