Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Prijs kaarten Status Quo laagst van Europa
Gepubliceerd op vrijdag 11 mei 2012 om 13:05
icon
De belangstelling voor het concert van Status Quo op zaterdag 26 mei is zeer groot. De band heeft live een geweldige reputatie en bewijst dat met uitverkochte shows in alle landen van Europa. De ticketprijzen van deze concerten in hallen en stadions zijn een veelvoud van de entreeprijs voor het optreden op Pinksterzaterdag in Raalte.

Goed nieuws dus voor de bezoeker die in economisch zware tijden keuzes moet maken. Maar ook goed nieuws voor de organisatie want de online kaartverkoop loopt als een trein en er wordt op een volle bak gerekend. Ook de aantrekkelijke support acts Go Back to the Zoo en King Jack brengen veel fans op de been.

Zowel online als bij de voorverkoopadressen zijn nog kaarten verkrijgbaar maar om teleurstelling te voorkomen is het raadzaam om niet tot het allerlaatste moment te wachten.

Ads by Google za 29 aug '15 OM 09:16
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 29 aug '15 OM 09:16
photo
Nieuwspoll
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra