Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
OVC 21 gunt Nieuw Heeten de punten
Gepubliceerd op zondag 6 mei 2012 om 22:14
icon
In de vijfde klasse H werd OVC ’21 op passie en strijd afgetroefd door Nieuw Heeten. Voor de kampioen uit Ommen hoefde het niet meer zo nodig en Nieuw Heeten wilde het thuispubliek nog wat strijd laten zien.

Rob Schrijver maakte in de eerste helft een goal, terwijl Ronnie Schiphorst voor de einduitslag, 2-0, tekende. OVC had wel het beter verzorgde voetbal, maar kon het doel niet vinden. Nieuw Heeten wilde de blamage van de eerste wedstrijd ook nog eens weg poetsen, in Ommen werd het maar liefst 5-1 voor de ploeg van Michael Dikken. Kortom een wedstrijd om des keizers baard. Nieuw Heeten wederom een middenmoter en OVC’21 mag het volgend seizoen een stapje hogerop proberen.

In dezelfde klasse eindigde de topper tussen nummer 2 USV en nummer 3 Broekland onbeslist, beide ploegen gaan samen met Holten de nacompetie in.

SDOL tegen Hoonhorst eindigde in een 3-2 overwinning voor de ploeg uit Luttenberg, beide ploegen zullen elkaar volgend seizoen weer tegenkomen in dezelfde klasse.


Ads by Google za 29 aug '15 OM 00:12
 
En Marienheem verpulverde Ulu spor met 8-2
leon ma 7 mei '12 OM 18:13
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 29 aug '15 OM 00:12
photo
Foto's: Alex Witteveen
Nieuwspoll
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra