Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Verlies voor Haarle
Gepubliceerd op zondag 29 april 2012 om 16:15
 
IJsselstreek Haarle 5 - 3

IJsselstreek opende snel met drie doelpunten. Haarle liet dat niet op zich zitten maar slaagde er niet in voorbij IJsselstreek te komen.

Binnen 25 minuten wist Fabian Kruize twee doelpunten te maken, kort daarna gevolgd door de derde treffer van Leroy Fernandes. Dit bracht een 3-0 voorsprong voor IJsselstreek.
Kort voor de rust kwam Haarle echter sterk terug. In de 40e minuut wist Arnon Zwijnenberg 3-1 te maken en vlak voor het fluitsignaal scoorde Jaron van t Erve 3-2.

In de tweede helft wisten beide ploegen niet zo snel het doel van de tegenstander te vinden. Tien minuten voor tijd scoorde Fabian Kruize 4-2, kort daarop gevolgd door een treffer van Arnon Zwijnenberg: 4-3.

De spelers van Haarle slaagden er niet meer in een gelijkmaker te scoren. Toen Dillen Kornet vlak voor het eindsignaal 5-3 scoorde, wist Haarle dat het vandaag geen punten mee naar huis zou nemen.

Trainer Harman Harleman van IJsselstreek zei dat beide ploegen het spel al uitgespeeld hadden. IJsselstreek had de nacompetitie al bereikt, er stond niet veel meer op het spel. Toch wilde IJsselstreek graag de laatste thuiswedstrijd winnen. Daarbij was het ook zaak om vandaag geen kaarten op te lopen in verband met de nacompetitie.
IJsselstreek is de laatste 13 wedstrijden ongeslagen gebleven, vanaf oktober hebben ze niet meer verloren.

IJsselstreek heeft een mooi seizoen gehad en gaat zich over twee weken opmaken voor de nacompetitie.


Ads by Google vr 4 sep '15 OM 12:18
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP vr 4 sep '15 OM 12:18
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra