Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Jannes naar Orangepop Nieuw Heeten
Gepubliceerd op zaterdag 28 april 2012 om 07:30
 
Nieuw Heeten staat op Koninginnedag, maandag 30 april, weer in het teken van Orangepop. Dit jaar heeft de organisatie het wederom voor elkaar gekregen om een zeer divers programma samen te stellen.

Om 15.00 uur trappen de meiden van PRB-Experience af. Deze ‘Girls from Lowlands’ spelen, naast hun eigen werk, een uitgebreid repertoire van bekende classic rocknummers van onder andere Jimi Hendrix, AC/DC en Guns ’n Roses, maar ook moderner werk van onder andere Greenday en Anouk.

Vervolgens is het de beurt aan Masters of Spam, een ‘Rock en Lol’ formatie. Geïnspireerd door de glamrock en hardrock uit de jaren zeventig, verbouwt dit coole kwartet onwaarschijnlijke covers uit een grijs verleden. Meestal een paar tandjes sneller en harder. Met een muur van gitaren klinkt een meezinger van Abba, Doe Maar of The Three Degrees bijvoorbeeld wèl lekker. En is zelfs een schlager van Jürgen Marcus best te pruimen. In hun roemruchte Mad-ley denderen bovendien nog eens 35 hits uit de Top2000 in een kwartier voorbij! Daarnaast zijn er de nodige (onverwachte) intermezzo's. Het publiek komt om vermaakt te worden en Masters of Spam regelt dat.

Daarna zal de ‘koning van het piratenlied’ Jannes het podium betreden. Hij zal een groot aantal van zijn hits uit zijn alom bekende repertoire brengen. De liefhebbers van het Nederlandstalige lied kunnen hun hart ophalen.

Na Jannes knallen de gitaren van de UK FooFighters. Deze, uit North Yorkshire, Engeland, afkomstige Foofighters tributeband, speelt met enorm veel passie alle bekende nummers van de populaire band van hun held Dave Grohl.

Het hele spektakel vind plaats op het dorpsplein in Nieuw Heeten. Daar zal een enorm overdekt podium verrijzen. Een professioneel licht- en geluidbedrijf, dat onder andere werkt voor Frans Bauer, de Tros en Mooi Wark, zorgt voor een perfecte licht- en geluidsshow.

Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een groot plein ingericht, waar de kinderen kunnen genieten van springkussens, schommels, glijbanen en diverse andere attracties. Dit alles is ook nog eens gratis toegankelijk.

Ads by Google za 5 sep '15 OM 01:07
 
Ja hoor!! Jannes...! Geweldig.
Weet iemand wat een kaartje kost?
Ja za 28 apr '12 OM 15:18
 
Het evenement is gratis.... Foo Figthers ook aanwezig.
Jannes fan za 28 apr '12 OM 15:20
 
gratis? met zo'n line up .dat kan haast niet !
jan zo 29 apr '12 OM 07:09
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 5 sep '15 OM 01:07
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra