Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Nationale Sportweek op CCS
Gepubliceerd op dinsdag 24 april 2012 om 14:01
 
De VMBO-leerlingen van het Carmel College Salland doen deze week actief mee aan de Nationale Sportweek. Vijf dagen lang is er een sportprogramma voor leerlingen en medewerkers. Sportorganisaties uit de regio leveren een actieve bijdrage aan het uitgebreide sportprogramma.

Zo krijgen leerlingen onder schooltijd sportclinics aangeboden van Atletiek Vereniging Salland, Lifestylecentre (met de clinics Sh’bam en Bootcamp) , SCAS Voetbal, Tennisvereniging Raalte en dansen en fitnessen bij MultiMoveZ in sportcentrum Tijenraan. Ook is een aantal groepen uitgenodigd door Pitch & Putt in Lemele om kennis te komen maken met golf.

Tijdens de schoolpauzes en voor- en na schooltijd is er volop gelegenheid om te sporten. Op het schoolplein staat een echte pannakooi, op het boardingveld kan streetsoccer gespeeld worden en er is gelegenheid om te basketballen en te tafeltennissen. Het hekwerk van de pannakooi en het boardingveld is beschikbaar gesteld door Bouwbedrijf Meijer.

Ads by Google za 29 aug '15 OM 18:50
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 29 aug '15 OM 18:50
Nieuwspoll
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra