Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
De Bevers D1 kampioen met 101 punten
Gepubliceerd op maandag 23 april 2012 om 14:21
 
Kampioen werden de volleybalsters van De Bevers D1 enkele weken geleden al. Maar op de huldiging moest nog even gewacht worden. Zaterdag was het eindelijk zover. Alle kampioenen van de Bevers werden uitbundig gehuldigd. Voorzitter Henk Antonissen overhandigde de felbegeerde kampioensbeker aan aanvoerster Mathilde Weijdeman van D1.

Het Heidepark stond bomvol fanatieke supporters, wat een geweldige sfeer en veel kabaal opleverde. De wedstrijd tegen LSV, de nummer 7 van de ranglijst, startte hierdoor veel later dan gepland. De doelstelling van D1 was 100 punten halen. Natuurlijk kreeg iedereen de laatste wedstrijd van het seizoen voldoende speelminuten.

De eerste drie sets werden door de dames uit Lemelerveld heel gemakkelijk gewonnen. LSV, een ervaren team, kon de servedruk van De Bevers niet onder controle krijgen. Tevens stond de verdediging van LSV zwaar onder druk. Dus met setstanden van 25-9,25-17 en 25-11 was de doelstelling bereikt. 101 punten en dus een rondje voor het team van de trainers.

De laatste set wilde LSV nog de eer behalen om een set mee naar Loppersum te nemen. Bij de dames van de Bevers zakte de concentratie iets weg en LSV kon verdiend de set met 24-26 binnen halen. Eindstand 1-3.

“Een prachtig seizoen, het team heeft dit seizoen keihard gewerkt, was bijna altijd compleet op de trainingen en een prima sfeer in en buiten het veld. Hierdoor hebben we onze doelstellingen gehaald en spelen we volgend seizoen weer regiodivisie, dit is natuurlijk ook het niveau waar het team thuis hoort”, zegt trainer Jan van Uitert.

“Maandag op de training gaan we ons voorbereiden op de laatste doelstelling van dit seizoen en dat is het halen van de bekereindronde. Woensdag 25 april spelen we de halve finale tegen Dalen D1, de wedstrijd begint om 20.15 uur in Dalen. Dit wordt nog een uitdaging en een pittige klus, want Dalen heeft het seizoen afgesloten op een 8e plaats in de regiodivisie. Bij winst gaan we naar de eindronde die op zaterdag 28 april gespeeld wordt. Verder is dit een mooie test om te kijken hoe we ervoor staan ten opzichte van het niveau van de regiodivisie.”

Ads by Google ma 2 mrt '15 OM 04:29
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP ma 2 mrt '15 OM 04:29
Elke week online digikrant
Deze week (9)
Vorige week
Archief
Nieuwspoll
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra