Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Wethouder Goldsteen neemt gas terug
Gepubliceerd op maandag 26 maart 2012 om 15:04
icon
De Dalfser wethouder Evert Goldsteen doet het wat rustiger aan. De ervaren bestuurder werkt sinds 1 januari vier dagen per week. Tijdens de onderhandelingen over de coalitie na de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 was al besloten dat de situatie eind 2011 geëvalueerd zou worden.

In 2010 traden Klaas Agricola (Gemeentebelangen) en Maurits von Martels (CDA) aan als wethouder. Besloten werd destijds om dit nog onervaren duo door Goldsteen te laten bijstaan. Verschillende raadsleden zijn in de afgelopen periode gepolst over de situatie, waarna geconcludeerd werd dat Goldsteen een stapje terug kan doen.

Goldsteen is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling rond het Waterfront, de N340 en de gemeentelijke sportparken. De Dalfser gemeenteraad bespreekt de situatie maandagavond (26 maart) tijdens de raadsvergadering.

Ads by Google za 5 sep '15 OM 03:05
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 5 sep '15 OM 03:05
photo
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra