Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Nieuwe STOUT! Jeans & More Store in Raalte
Gepubliceerd op woensdag 14 maart 2012 om 15:36
icon
De nieuwe STOUT! Jeans & More Store opent op vrijdag 16 maart de deuren. De modezaak is gevestigd in het voormalige pand van Tielbeek Mannenmode in Raalte. De nieuwe winkel is twee keer zo groot als die op de vorige locatie aan de Grote Markt.

Om inspiratie en ideeën op te doen voor het interieur zijn eigenaren Willemien en Peter Stoute naar New York geweest om op de ‘places to be’ foto’s te maken voor het ‘mood board’, de basis voor de architect om de ideeën om te zetten in een goed ontwerp. Het resultaat mag er zijn, een frisse stoere zaak, met een aantal belevingselementen, industrieel en spraakmakend. “We hebben gekozen voor een ruige vloer die in de loop der tijd steeds ruiger zal worden, een vintage zithoek met 70’s design invloeden, details zoals een naaimachine uit vervlogen tijden, oude lampen uit een kippenschuur, nostalgische schemerlampjes in de vele paskamers en een gewaagde presentatie met behulp van dikke touwen en gave frisse kleuren. Dit is geworden wat we al heel lang wilden.’’

Peter Stoute is samen met zijn vrouw Willemien en vader eigenaar van zeven filialen van STOUT! “De winkel aan de Grote Markt was gewoon te klein. We barsten uit onze voegen. Nu in deze grote gave lifestyle store kunnen we onze mode fantastisch neerzetten zoals we dat al heel lang wilden. Meer beleving en betere (merk) presentaties zodat de klanten een duidelijk overzicht hebben en een stukje sfeer beleven.”

Overigens zal na de opening van de nieuwe locatie de winkel aan de Grote Markt nog twee weken doorgaan met outlet verkoop uit alle STOUT! Filialen.

Ads by Google do 3 sep '15 OM 06:24
 
Heel veel succes!
Piet wo 14 mrt '12 OM 23:57
Ook reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP do 3 sep '15 OM 06:24
photo
Foto: Kilian van der Zwaag
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra