Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
SHE Fashion nu ook in Olst
Gepubliceerd op vrijdag 26 augustus 2011 om 16:59
icon
Na een succesvolle facelift, zie je van buiten nog nostalgie, maar van binnen een combinatie van mode en trends. De tweede vestiging van de damesmodezaak SHE Fashion is donderdag 25 augustus voor het eerst geopend voor het publiek. “In Dalfsen heeft SHE Fashion inmiddels een regiofunctie gecreëerd. Hopelijk wordt dat in Olst ook zo.”
 
Foto's: icon Opening SHE Fashion 13
De deuren van SHE Fashion in Dalfsen zijn twee jaar geleden geopend door eigenaresse Miranda Brandsema. De collectie van SHE Fashion bestaat niet alleen uit kleding, maar ook uit sieraden, sjaals, laarzen en schoenen. Miranda ziet SHE Fashion als een echte dorpswinkel, maar dan wel eentje met stadse allure. “ Als ik kijk naar de aankleding en de samenstelling van onze collectie, zijn hip en trendy de sleutelwoorden voor SHE Fashion.” De collectie van SHE Fashion omvat onder andere gerenommeerde merken zoals Cambio, Gaastra, YaYa, Scarva, l’Argentina, NTS, B.Young, Vila, Object, Gerrie Weber, Taifun, Dolce Vita, en Sao Paulo. Kortom een winkel met veel kijkplezier en mode voor iedere vrouw.

Het nieuwe filiaal van SHE Fashion in Olst start met vijf medewerksters. Het team staat onder leiding van Ans Nijhof, die al ruime ervaring in de mode heeft. Miranda ziet veel mogelijkheden voor de vestiging in Olst. Als reden daarvoor vertelt ze dat Olst als dorp in de lift zit, maar al beschikt over een ‘prachtig centrum’. “Net als in Dalfsen zijn in Olst voldoende parkeerplaatsen, die nog gratis zijn ook. Daarnaast zijn de ondernemers enthousiast bezig om Olst te profileren. SHE Fashion doet daar graag aan mee.” Ze kreeg al voldoende complimenten tijdens de officiële opening op woensdagavond van MKB Olst. Vanaf donderdag gingen de deuren open voor het publiek, ook hier alleen maar positieve geluiden en velen gaven aan dat de winkel een aanwinst is voor Olst en regio.

Het hebben van twee vestigingen heeft ook andere voordelen; “Je kunt de klant nog beter van dienst zijn, als een artikel niet in de ene winkel op voorraad is, laat je het vanuit de andere winkel komen. Ik besteed heel veel aandacht aan de inkoop. Aangezien de collecties van de twee vestigingen grotendeels hetzelfde zullen zijn, maakt het verder niet uit of je nou inkoopt voor één of twee zaken,” aldus Miranda.

Naast het organiseren van de opening van de nieuwe winkel is Miranda ook alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de modeshow’s volgende week maandag in Dalfsen met een middag- en avondprogramma. En voor de modeshow in Olst op 17 september in het Holstohus. Er zijn nog kaarten voor deze shows beschikbaar en gratis af te halen in de winkels in Dalfsen en Olst.

SHE Fashion is te vinden aan de Aaldert Geertsstraat 17 in Olst, het voormalige pand van Boerhof Damesmode. Meer informatie is te vinden op www.shefashion.nl

Ads by Google ma 30 mrt '15 OM 01:51
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP ma 30 mrt '15 OM 01:51
photo
Nieuwspoll
Pak het Booijink-gebouw in zoals kunstenaar Christo dat doet
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra