Aangepast zoeken in onze nucentraal-websites...
head
 
SC wordt gehost door EG Computer Specialisten
Jeugdclubkampioenen ATC Wijhe zijn bekend
Gepubliceerd op zondag 21 juni 2009 om 14:51
icon
Na enkele spannende finales van de Rabobank jeugdclubkampioenschappen van ATC Wijhe, zijn in iedere categorie de kampioenen bekend. Maar liefst 36 jeugdleden hebben afgelopen week hun opperste best gedaan om de beste in hun leeftijdsklasse te worden. Van maandag tot en met zaterdag werden in totaal bijna zestig wedstrijden gespeeld, soms met verrassende winnaars. Na afloop van de finales op zaterdag werd een verloting gehouden en konden de deelnemers genieten van een barbecue.

In de categorie meisjes tot en met tien jaar mag Sanneke Dijk zich sinds zaterdag clubkampioen van ATC Wijhe noemen. Bij de jongens tot en met tien jaar ging de titel naar Jurre Weide. Luc Horstman was de beste van de jongens tot en met twaalf jaar, Pascale Wessels was dat bij de meisjes. Jule Wessels (meisjes) en Maurice Wessels (jongens) werden clubkampioen in de categorie tot en met veertien jaar, terwijl Nynke Terpstra en Edwin Mollink in nog een leeftijdscategorie hoger de beste waren.

Ads by Google za 5 sep '15 OM 12:11
reageren op dit bericht?
Naam en bericht worden weergeven, het e-mailadres (verplicht) niet, maar is bij de redactie bekend. Onbetamelijke reacties kunnen we weghalen, mensen die het blijvend te bont maken krijgen een ip-ban. Vind je een reactie ongepast, stuur ons dan een mail

Je naam:
Je e-mailadres:
SALLAND CENTRAAL OP za 5 sep '15 OM 12:11
photo
De clubkampioenen van links naar rechts: Luc Horstman, Jurre Weide, Edwin Mollink, Nynke Terpstra, Sanneke Dijk, Jule Wessels, Pascale Wessels, Maurice Wessels.
Nieuwspoll
Salland moet vluchtelingen opvangen
STEM NU
Vacatures
Gesponsorde links
Extra