Aftrap consumentenactie ‘Trots op Wijhe’

Wijhe ’92 start op zaterdagmiddag 17 september in samenwerking met ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe de consumentenwinactie ‘Trots op Wijhe’. Van 12.00 tot 14.00 uur vormt De Poort van Wijhe het decor voor een ludiek startevenement met diverse activiteiten. Zo staan er verschillende kraampjes van de ondernemers en de sportvereniging en krijgt iedereen vier gratis stempels op de stempelkaarten. Voor de kinderen staat er een springkussen.

De consumentenactie ‘Trots op Wijhe’ is een actie waarmee Wijhe ’92 iets terug doet voor de ondernemers van Gastvrij Wijhe die voor een groot deel sponsor zijn van de club. Voor alle Wijhenaren zijn er stempelkaarten die twee maanden geldig zijn. De stempelkaarten komen in de Huis aan Huis Reklamix te staan, ze zijn te downloaden van de websites van Wijhe’92 en Gastvrij Wijhe en ze zijn uiteraard verkrijgbaar bij de circa zeventig leden van Gastvrij Wijhe of bij Wijhe ‘92.

Elke twee maanden komen nieuwe stempelkaarten beschikbaar. Bij aankopen bij ondernemers van Gastvrij Wijhe krijgt men één stempel. Op de stempelkaart moeten zeven verschillende stempels staan. Als de stempelkaart vol is, kan deze ingeleverd worden in kantine ‘De Verlenging’ van Wijhe ’92, in de Langstraat (Slagerij Ruiter en AH Boomgaard) of bij De Poort van Wijhe (Sportcentrum LEEF!). Iedereen mag onbeperkt volle stempelkaarten inleveren.

Uit de ingeleverde stempelkaarten worden per actieronde van twee maanden steeds tien kaarten getrokken die een prijs winnen. Deze prijzen zijn onder andere: drie keer één heel lot van de Staatsloterij, twee kaartjes voor een wedstrijd van Go Ahead Eagles, twee kaartjes voor een wedstrijd van Kwiek Raalte, twee kaartjes voor een wedstrijd van Handbalvereniging Dalfsen, twee kaartjes voor PEC Zwolle en drie keer één waardebon van Gastvrij Wijhe. In totaal worden er vijf actierondes gehouden.

|Doorsturen

Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek

Uit

Digikrant


Volg ons op Facebook


Volg ons op Twitter
Salland Centraal wordt gehost door:
EG COMPUTER SPECIALISTEN

Agenda

Weer