45e editie Timmerweek op Landgoed Old Heino

Van maandag 24 juli t/m donderdag 27 juli 2017 vindt op Landgoed Old Heino de 45e editie van de Timmerweek Heino plaats en de 1e editie van de Timmerweek Heino Junior. De vrijwillige organisatoren hopen weer 300 kinderen te mogen begroeten.

Kinderen van de basisschool in de leeftijd van groep 1 en 2 plus 3 t/m 8 kunnen (ongeacht mogelijke leer- en lichamelijke beperkingen) in groepsverband een eigen hut bouwen/timmeren. Ieder jaar is er een nieuw thema, dit jaar is dat het thema ‘feest’ omdat de timmerweek al 45 jaar bestaat. Op woensdag beoordeelt de jury op uitstraling, creativiteit, veiligheid enz. Op donderdag zijn er diverse activiteiten om de week op een speelse manier af te sluiten en vanaf 18.00 uur is er een spetterend feest met een barbecue.

Landgoed Old Heino stelt al jaren haar terrein en voorzieningen beschikbaar en daarnaast hebben vele andere vrijwilligers en sponsoren zich de afgelopen jaren met hart en ziel ingezet om de Timmerweek Heino mogelijk te maken. Op dinsdagavond 25 juli 2017 is er dan ook een feestelijke kennismaking- en bedank avond voor alle (voormalige) sponsoren & vrijwilligers die zich de afgelopen 45 jaar hebben ingezet voor de Timmerweek Heino.

Aanmelding
Met info over de Timmerweek Heino & Junior en het programma kunt u vinden op de website www.timmerweekheino.nl of neem contact op via info@timmerweekheino.nl / 0629284963. Vooraf aanmelden voor de Timmerweek Junior is noodzakelijk, want er is een beperkt aantal plekken omdat er een tekort is aan hulp door vrijwilligers/ouders.

Op zaterdag 22 juli 2017 tussen 09.00- 14.00 uur en in de week van de Timmerweek zelf kunt u op Landgoed Old Heino nog week- en dagkaarten aankopen voor de Timmerweek Heino, groep 3 t/m 8. De timmerweek vindt plaats bij vakantiepark Landgoed Old Heino aan de Zwolseweg 71a in Heino.

|Doorsturen

Uw reactie


Uitgelicht


Columns

Algemeen

112

Sport

Politiek